Valokuvataidetta myynnissä LÖSUNG-näyttelyssä Savonlinnassa

Jos satutte käymään Savonlinnassa vielä tänä kesänä, suosittelen vierailua hienoon LÖSUNG - huonekalunäyttelyyn (löytyy täältä). Näyttelytilassa on esillä Mikko Juhana Pölläsen käsintehtyjen, uniikkien huonekalujen lisäksi valokuvataulujani. Näyttely on avoinna 11.8. saakka. Olen tehnyt LÖSUNGille aiemmin mainos- ja tuotekuvauksia, ja nyt yhteistyömme on laajentunut LÖSUNG-henkisiin, laadukkaisiin tauluihin  kokoelmasta valokuviani. Kaikki kuvat on otettu ja taulut valmistettu Suomessa.

Taulut ovat täysin vesi- ja ilmatiiviitä. Kuvan säilyvyys on yli 100 vuotta kotioloissa ja yli 200 vuotta optimaalisissa olosuhteissa. Valokuvat on valmistettu erittäin suurella tarkkuudella Durst Lambda -tulostimella Kodak-paperille ja kiinnitetty museoiden hyväksymällä pohjustus-menetelmällä (Silisec) akryylilevyn taustaan. Akryyli tuo esiin kuvan kauniit värit ja luo kirkkaan syvyysvaikutelman. Akryylipintaa voi myös puhdistaa pyyhkimällä. Taustalevynä on kestävä komposiittialumiini, johon on asennettu 20 mm alumiiniripustuskiskot. Näin ripustettu taulu erottuu tyylikkäästi seinästä. Tauluissa on signeeraus, kuvan nimi ja taulun valmistusvuosi.

Näyttelyn taulujen koko on 80×40 cm. Voimme valmistaa tauluja tilauksesta myös eri kokoisina. Minuun voi ottaa yhteyttä, jos olet kiinnostunut tilaamaan tällä erityisen laadukkaalla tekniikalla valmistetun taulun mistä tahansa valokuvastani. Taulun hinta: 480€ (sis. alv) + postikulut (17€ Suomeen, 40€ ulkomaille).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>